Kategoriler
Genel

Amazon Market'de Günün Ücretsiz Uygulaması: Chesspresso!

Bildiğiniz gibi Amazon Android App Store, her gün bir ücretli Android uygulamasını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Biz de hergün değil ama beğendiğimiz uygulamalar olduğu zaman sizinle bu uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Aslında ülkemizde kullanılamayan Amazon market’i nasıl kullanabileceğinizi daha önce bu yazımızda anlatmıştık. Bugün de  Android kullanıcılarının ve satranç severlerin çok seveceğine inandığımız  bir uygulamayı sizinle paylaşacağız : Chess-presso! Yanlızca bugün ücretsiz olduğu için (normal fiyatı 6 $) acele edin 🙂

Chess-presso uygulaması Online bir satranç oyunu. Chess-presso uygulaması ile dünyanın bir çok yerindeki satranç severlerle eş zamanlı olarak satranç oynayabilir, aynı anda chat de yapabilirsiniz. Aynı anda birden fazla oyun oynamanız da mümkün.

Uygulamayı Amazon Android Market’den kuracaksınız. Kurulum sonrasında ilk kez çalıştırdığınızda sizden bir kullanıcı ismini yaratmanızı isteyecek uygulama :

Kullanıcı isminizi oluşturduktan sonra artık yeni oyun oynayabilirsiniz :

Burada çeşitli yöntemleriniz mevcut. Yeni bir oyun başlatabilirsiniz (Create a New Game), Mevcut bir oyuna bağlanabilirsiniz (Find an Open Game), Rastgele bir oyuna bağlanabilirsiniz (Random Challenge)  ya da bildiğiniz bir arkadaşınızı oyuna davet edebilirsiniz (Invite an Existing User).

Umarız uygulamayı beğenirsiniz.

Sağlıcakla Kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir