Kategoriler
Genel

Samsung Galaxy S2 Detaylı İnceleme

Samsung’un Galaxy Serisindeki en iyi akıllı telefonlarından biri olan (hatta şu andaki en iyi ürünü) Samsung Galaxy S II Türkiye’de satışa sunuldu. Bu çok yeni bir haber değil fakat telefonu henüz edindiğimiz için inceleme yazısını yazmak için bir süre cihaz ile birlikte zaman geçirdik 🙂 Yazının devamında tüm özelliklerini detaylı olarak inceleyeceğiz fakat belki de en sonda söylememiz gereken yorumu en başta yapalım : Cihaz gerçekten çok güzel ve akıllı telefonlar içerisinde (iPhone da dahil olmak üzere) piyasadaki en iyi cihazların başında geliyor! Şimdi ürünü sizler için inceleyelim…

Güncelleme : Bu yazımızda detaylı olarak Samsung Galaxy S 2 cihazını inceledik. Bir diğer yazımız olan iPhone 4S ve Galaxy S 2 karşılaştırma yazımıza bu linkten ulaşabilirsiniz. Genelde bu iki cihaz karşılaştırıldığı için yazımızı ve yorumları incelemenizi öneririz. 

Öncelikle cihazın temel özelliklerini bir listeyelim ardından ayrı başlıklar altında Ekran, Pil Ömrü, Batarya Kullanımı, Kamera vb.. gibi özelliklerini inceleyelim.

Cihazın Temel Özellikleri

  • 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
  • Boyutlar 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
  • Ağırlık 116 g
  • Ekran Tipi Super AMOLED Plus kapasitif dokunmatik ekran, 16M renk
  • Ekran Boyutları 480 x 800 pixel, 4.3″
  • Dahili Hafıza 16GB dahili, 1GB RAM
  • Card slot microSD
  • 3G HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
  • WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
  • Bluetooth Var, v3.0+HS
  • Kamera 8 MP, 3264×2448 pixel, AutoFocus,LED flash
  • Video 720p@30fps
  • 2. Kamera Var, 2 MP
  • Radio Stereo FM radyo
  • İşletim Sistemi Android OS, v2.3.4 (Gingerbread)
  • İşlemci 1,2 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
  • GPS Var, A-GPS
  • Pil Standard pil Li-Ion 1650 mAh
  • Bekleme Süresi 2Gde 710, 3G de 610 saate kadar
  • Konuşma Süresi 2Gde 18 saat 20 dk, 3G de 8 saat 40 dakikaya kadar

Özelliklerden de görebileceğiniz gibi tüm teknik özellikleri ile cihaz en üst seviyede! İncelemeye devam…

Ekran

4.3″ ve Süper Amoled kapasitif ekranla Apple iPhone’daki dokunmantik tecrüberisini kesinlikle aramayacağınız bir ekrana sahip cihaz (Süper Amoled Ekran ile bilgi için bu yazımıza bakabilirsiniz). Samsung’un kendi geliştirdiği Touch Wiz 4.0 ana ekran uygulamaları ile standart Android deneyimi oldukça iyileştirilmiş. 16 Milyon renk ile de ekran oldukça canlı bir ekran. Cihazın yüksek işlemci gücü sayesinde ekran geçişleri çok hızlı ve ana ekranda kullanabileceğiniz çok güzel online widget’lar var. Touch Wiz 4.0 arayüzünün sağladığı bir çok gesture set ile geliyor telefon. Örneğin mesajlar menüsünde herhangi bir mesaji sağa doğru kaydırırsanız Arama, sola doğru kaydırırsanız SMS ile cevaplama opsiyonu sunuyor. Yine telefonda tanımlayacağınız aksiyonlara karşılık telefonun nasıl davranması gerektiğini belirleyebiliyorsunuz. Telefonunuzu ters çevirdiğinizde meşgule alması, ekrana iki parmağınızla dokunduğunuzda telefonu haraket ettiridiğinizde ekranı yakınlaştırıp/uzaklaştırması gibi bir çok güzel ekran aktiviteleri tanımlanmış. Özet olarak, Samsung Galaxy S II’nin ekranı ve dokunmatiği oldukça başarılı, bunun üzerine Touch Wiz 4.0 ile gelen yeni özelliklerde oldukça tatmin edici. Ekran ile ilgili olarak en olumsuz şey ise güneşli ve açık havalarda OLED ekran kararıyor ve ekranı göremek oldukça zorlaşıyor 🙁

PİL KULLANIMI

Telefonun 1650 mAh ‘lik pili aslında ilk başta yeterli görünse de telefonu kullanırken farkediyorsunuz ki varsayılan ekran ve güç ayarları ile hele bir de telefon yeni olunca sürekli kurcaladığınız için pil yarım günde bitiyor. Bu ilk başta bizi oldukça düşündürdü bu cihaz hakkında fakat daha sonra yine telefonu kurcalarken bulduğumuz Ayarlar menüsündeki Güç Tasarufu uygulaması ile yaptığımız optimizasyon ayarları ile yarım gün giden pil süresi 1.5 gün’e kadar uzadı. 1.5 gün neredeyse telefonu full e-posta, internet ve sık görüşme süresi ile denedik, yani yoğun bir kullanım ile test edildi. Kullanıma bağlı olarak pil ömrü daha da fazla olacaktır bu cihazın. Samsung Galaxy S II’ nin çift çekirdekli ARMV7 1.2 Ghz işlemciye sahip olduğunu söylemiştik, fakat Samsung güç yönetimi ile telefon boşta olduğu zaman (idle iken) işlemciyi down-clock ederek 200 Mhz’e düşürüyor, bu da doğal olarak pil uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Samsung bu işi gerçekten çözmüş 🙂

HAFIZA

Bu telefonda hafızadan bol bir şey yok 🙂 Telefonun hafıza kapasitesi çok yüksek. 1 GB Ram, 16 GB dahili bellek ve bir de harici SDCARD slotu bulunan Samsung Galaxy S II ile film bile deployıp HD olarak seyredebilirsiniz!

KAMERA

Samsung Galaxy S II ‘de 2 Adet kamera bulunuyor. Arka kamerası 8 Mega Pixel Oto Fokus ve Flash destekliyor, öndeki kamera ise görüntülü görüşme için kullanılabiliyor ve 2 Mega Pixel. Bu cihazda Android’in kendi kamera uygulaması yerine Samsung’un daha fazla özelliği bulunan kamera programı kullanılmış. Bu kamera programında ise uzman bir fotoğrafçı değiliz ama profosyonel fotoğraf makinesini aratmayacak ince ayarlar bulunuyor 🙂 Örneğin Sarsıntı Önleme, Manzara Seçenekleri, Göz Kırpması Algılama gibi normal bir telefon kamerasında bulamayacağınız özellikler mevcut.

Samsung Galaxy S II ile çekilmiş bazı fotoğraflara aşağıdaki adresten göz atabilirsiniz :

http://www.engadget.com/photos/samsung-galaxy-s-ii-camera-sample/

Burada da yine bu cihaz ile çekilmiş bir video görüntüsünü seyredebilirsiniz :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0B6EkYqV9Ww&feature=player_detailpage]

Özet olarak kamerası hem fotoğraf hem de video çekimlerinde oldukça başarılı.

PERFORMANS TESTİ

Sitemizi takip eden arkadaşlarımız bilir, Turkcel T20 ilk lanse edildiği zaman bir performans testi yapıp sonuçları sitemizde yayınlamıştık. Aynı testi Quadrant ile tekrarladık ve aşağıdaki şekilde bir sonuç elde ettik :

Quadrant sonuçlarından da görebileceğiniz gibi cihaz performans olarak en üst seviyede çıkıyor, zaten günlük hayatta bu telefonu kullandığınız zaman siz de anlayacaksınız, performans olarak -ki biz bir çok uygulamayı bir arada çalıştırıp, her gün bir uygulama denediğimiz için cihazı zorluyoruz- oldukça tatmin edici. Apple iPhone 4 ile karşılaştırıldığında minumum aynı seviyede bir cihaz. Kesinlikle performans olarak memnun kalacağınız bir telefon.

TOUCHWIZ 4.0

Ekran bölümünde anlatırken Samsung’un kendi ana ekran tasarımı olan TouchWiz 4.0’dan bahsetmiştik. Şimdi TouchWiz 4.0 ile gelen bazı önemli yenilikleri -ki aslında tüm bu yenilikler standart Android’de olmayan, Samsung’un geliştirdiği ekranlar ve uygulamalar- anlatmaya çalışalım.

  • Öncelikle e-posta ile başlayalım, standart android mail tecrübesini çok öteye taşıyan Samsung gerçekten başarılı bir iş yapmış. Android’in kendi mail uygulamasında olmayan Arama, Okuma Paneli, Klasörleme, Out Of Office not’u bırakma gibi bir çok özelliği yeni mail uygulamasına koymuş :

  • Yenilen görev yöneticisi ve Apple iPhone’daki tek tuş gibi bir yapı var Samsung Galaxy S II’de. Orta menü tuşuna uzun süre basarsanız arka planda çalışan uygulamaları görebilirsiniz ve buradan direk görev yönetisine geçip uygulamaları sonlandırabilirsiniz.

  • Arama menüsüne yeni seçenekler eklenmiş, aynı menüden görüntülü görüşme, mesajlaşma, Rehbere Ekleme gibi bir çok işi yapabiliyorsunuz.

  • Yenilen editör modu ile birlikte artık mesaj/esposta yazarken metin düzenleme araçları daha gelişmiş ve kullanımı kolay

  • Yenilenen durum çubuğu sayesinde daha güzel ve kullanışlı bir arayüz sunulmuş

  • Yenilen Takvim uygulaması ile artık tüm Outlook Takvimizini daha derli toplu ve güzel bir arayüz ile görebiliyorsunuz

  • Kullanabileceğiniz bir çok yeni ve özel ana ekran uygulamaları (Widget’lar)

  • Ve daha bir çok yeni özellik , bunları kullandıkça farkedeceksiniz…

UYGULAMALAR

Cihazın içerisinde gelen bir çok ön yüklü uygulama da var. Bunlardan kısaca bahsetmek istiyoruz.

Swype : Swype uygulamasını daha önce bu yazımız da tanıtmıştık, bu uygulama cihazın içerisinde ön yüklü olarak geliyor ve de Türkçe dil desteği de mevcut, bir iki kullanımdan sonra alışıp kesinlikle vazgeçemeyeceğiniz bir klavye uygulaması. Detaylı bilgiye ilgili yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Social Hub: Social Hub uygulaması sayesindetüm sosyal networklerdeki mesajlarınızı, epostalarınızı bir arada görebiliyorsunuz.

Game Hub: Online ve çok kullanıcı oyun alternatifleri sunan Game Hub’un gelişmesine daha çok var ama online oyun oynamak isteyenler için güzel bir uygulama.

Readers Hub : Bu uygulama sayesinde bir çok yerel ve uluslar arası gazateyi takip edebilir, öne çıkan başlıkları görebilirsiniz. Ayrıca Readers Hub sadece gazete de e-kitap ve e-dergi uygulaması özelliği de sunuyor. Bu uygulama sayesinde Hub mantığı ile tüm online kitap, dergi, gazetelereulaşabilirsiniz.

Music Hub : Music Hub yine online müzik kütüphanesini size açıyor ve istediğiniz müzikleri bu uygulama ile dinleyebiliyorsunuz.

AllShare App : Bu özellikdaha önce Turkcell T20 ön yüklü uygulamalarından Cep Kumanda yazısı iletanıttığımız gibi DLNA teknolojisini kullanarak cep telefonunuzdaki media’ları DLNA destekli televizyonlara aktarabilirsiniz.

Sizin için Samsung Galaxy S II cihazını incelemeye çalıştık. Cihazın fiyatı biraz yüksek 1.600 TL – 1.700 TL arasında değişiyor, fakat kontratlı almak isteyenler Turkcell’in Samsung Galaxy S II kampanyasından faydalanabilirler. Kampanya detayları şöyle :

Bu telefonu kesinlikle tavsiye ediyoruz, bu tip pahalı cihazlarda genellikle hepimiz Apple iPhone 4 ile karşılaştırıyoruz. Bizce kesinlikle iPhone 4’ü aratmayacak hatta bazı özellikleri bakımından daha üstün bir cihaz. Ekran Kalitesi, ağırlık, ergonomi ve standart Android’e kattığı bir çok özellikler ile ön plana çıkıyor bu telefon. Android telefon almak isteyip buna yeterli bütçe de ayırabilecekler için özellikle kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir cihaz.

Sağlıcakla Kalın…

“Samsung Galaxy S2 Detaylı İnceleme” için 389 yanıt

Telefonun 2 GB a yakın program kurma belleği olduğunu belirtseniz iyi olur. 16 GB dahili bellek yanlış anlaşılabilir.

telefonu kapat orta tusa ses tusuna ve açıp kapatma tusuna aynı anda bas telefon ekran cıkacak ordan reportmu restarmı bs yazıyo onu tıkla okey de tele format atıyor

bende bu telefondan aldım ama bi sorunum var lütfen yardımcı olun telefonun ekran kilit kodunu unuttum napmam lazım gmail istio hatırlamıorm gmailide napmam lazım lütfe yadımcı olun

Merhaba,
Malesef kilit kodunu unuttugunuz zaman telefonu servise goturmeniz gerekiyor. Gmail istiyorsa Android market’e girerken kullandıgınız gmail hesabınızı girebilirsiniz.

hayır 3 tuş ile (home+ses açma+power) wipe yapın fabrikaya sıfırlansın ….

Baran bey ii gclr ben i tunesi kullanamiyorum nasil kullanacam itunesi actigim zaman baglanamiyor diyor nasil girebilirim tskrlr

Merhaba, Android işletim sistemli Samsung Galaxy S2 başlıklı konuya iTunes ile ilgili soru yazmışsınız ancak iTunes iOS işletim sistemli cihazlar (iPhone, iPad, iPod vs.) için kullanılıyor. iTunes ile Samsung Galaxy S2’ye bağlanmaya çalışıyorsanız bağlanamamanız çok normal.

ben de telefonuma model kilidi koymuştum ama arkadaşlarım çok model denemesi yaptığı için telefonum kilitlendi telefonu telefoncuya götürdüğümde bütün herşeyiin silineceği söylendi bana ne yapmam lazım lütfen bana yardımcı olun

adana basari tenik servisinden fatih ben cihazınıza yazılım atılıp aynı zamanda ımeı yazılması
gerekmektedir*baska cözümü yoktur***

10 numara telefon çok memnunum, vatan bilgisayarın kampanyasından 1400 gibi bir fiyata aldım,

android samsunglarda ekranın kilit kodunu unuttuğunuz takdirde bilgilerinizin silinmesi riskini gözönüne alıyorsanız. *2767*3855# kodunu tuşladığınızda orjinal ayarlarına dönerek bunu yapabilirsiniz. ayrıca cihazdan satın almak istiyorsanız telpa samsung galaxys 2 : 0216 414 97 91 telpa başarı 1499.00 tl nakit fiyatı beklerim.

neden formatladığını yazmadın…
numarayı tuslar tuslamaz sormadan attı formatı resimler videolarım gıttı

— Arkadaslar yorumlarda kullandıgımız kelimelere dikkat edin lutfen—-

bilgilerinizin silinme riskini göze alıyorsanız demiş …. okumadınızmı

Sanirim fiyati kisa vadede dusmeyecek. Reklamlara (bilbooard) yeni basladi, hemde beyaziyla..

kamera ile o anki cep telefonu ekranındaki görüntüyü çekebiliyor mu?ekran görüntüsünü mail atmak istiyorum mesela..

s.a bişey söylmmi kardeşlerim benim arkaaaşım bulgaristan göçmenli bu telefon orjinal bulgaristanda 850 tl arkadaşımın eniştesi iphone 4 almş bulgaristanda 450 tl ye hemde orjinal sıfır jip arabalar 5000 tl ben arkadşıma söyledim eniştesi telefonu s2 yi bana getrcek kenlkle alcam size stesinide verim http://www.pazaruvaj.com tabi burda bulgarca yazıyor google chromeyi kullanarak türkçe diline çevirebilirsiniz brda heşey çok ucuz

Sizlerden bir ricam var.telefon kapaliyken alarm calismiyor.bu sorunu nasil

giderebilirim

otomatik açılış die bir seçenek var alarmlar sekmesinde orayı aktif yap
dikkat et ayarlarda fln değil menü>alarmlar>otomatik açılış >> aktif et

bende de aynı sıkıntı var ancak sizin belirttiğiniz otomatik çalış sekmesi yok bende…galaxy s lerde var o sekme ama bende ki s 2 de göremedim

Cihazın temel özellikleri kısmında video 720p@30fps yazılmış, doğrusu 1080p@30fps olmalı.

Salam.Men Azärbaycanda yasayiram bu telefon bizdä 600azn(1250lt) HTC Sensation ise 580azn(1208tl) hansini meslehet görürsüz.

Twitter ve Facebook’da yer bildirimi yapılabiliyor mu bu telefon ile ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Telefonu aylardir kullanıyorum mesaj internet konuşma herşeyle iyi tasarlanmış bir cihaz iyi yönlerini sayayım işlemci sağlam ekran büyük nette hd film dizi izliyorum ki o kadar iyi bilgisayarı acmama grrek kalmıyor çoğu zmn kamera iyi kötü yönleri sarji minimal enerji de bile taş çatlasa konusmadan mesaj yazmadan nete girmeden 3g yada wifi iki gün geçen varsa helal olsun ekran ve kameranin olduğu arka bölüm yoğun kullanımda şiddetle ısınıyor tüm kullanıcılar farletmistir i phone ye 4 basar şebeke ve wifi cekimi rakiplrrine göre zayıf markette calistirmadigi uygulsma yok desem yeridir

kardeş bu tlfonun ısınma problemi ne kadar kullanmadan sonra oluyor ve ısınma çok problem yaratırmı ? Ayrıca virüs kolalıkla bulaşıyormuş bu konuda ne düşünüyorsun ?

Merhaba,
Telefonda işlemci yogun calistigi zaman aynen bilgisayardaki gibi ısınma olabilir. Eger bir uygulama calismadıgında da ısınma oluyorsa problem var demektir. Android guvenlik konusunda bir cok yazı yazdık. TElefonunuza bilmediginiz kaynaklardan uygulama yuklemezseniz sorun yasamazsınız

sen telefondan anlamiyorsun sanirim 🙂 oyle bir izlenim biraktin valla:D galaksi 2 nin ne kadar cok olumsuz yani var kullandikca anlarsin

galaksi 2 nin ne kadar cok olumsuz yani var kullandikca anlarsin

mesela nelerdir kral aciklarmisin?

Ayrıca 2gb yakın pro kurma belleği var diyen arkadaş telefona marketteki uygulamaların yarısını yukledim iki gb olmadıysa bilmem ama yüz tane uygulama var nerdeyse banamisin demiyor bence yanlisin var sma 16gb hafıza da yok 11sanırım dahili bellek yada kullanılabilir bellek o kadar

o arkadaş benim sanırsam cihazin 2gb belleği kötü değilki. kötü anlamda söylemedim zaten. siz belki de yanlış anlamışsınız 🙂 100 lerce belki 1000 lerce uygulama kurulabilir o kadar alana.

tamam sürç ü lisan eyledikse affola ben dez avantaj belirttiniz zannederek bir nevi bilgilendirme amacı güddüm teli alacak olan arkadaslara bi ekleme daha yapayım 1750 tl olmus bu paraya iyi bir nte book ve 12 veya ussu dijital fotograf makınası alabılırsınız hatta tablet alıp yanına foto makınasıda alabılırsınız kıyası ona gore yapın benım aklım gec calıstı sımdı ıkıncı el satıp yıne bi notebook ve foto makınası almayı dusunuyorum cunku bu insan oglu doyumsuz zamanla 4,2 inc bile küük gelmeye baslıyor ekrana sıgamıyorsunuz:D

merhabalar benim s2 de işyerimdeki internetin hızı 1mb telefon oldukca seri giriyor sayfalara ama evimdeki internet 8mb telofon çok yavaş internet de baska telefonlar evde çok seri internetde yardımcı olurmusunuz.

Interneti evde yawas olan birey evdeki internetin hizini text edin eger nette srun yoksa telden kablosuz ayarlarindan hizli sorf yaptiginiz dns0 numarasini girmeniz mumkun ayrica onbellek ve cerezleri silmenizdede fayda var

bugün aldım çok güzel iyi bir çalışma fakat ekranın üst kısmı ve arka üst oyun ve indirme aşamasında yoğun ısınma yapıyor .iade etmeyi düşünüyorum

ısınma oluyor benım telde de oluyordu htc de de oluyor yogun kullanımda ısınıyor care yok ama risk var

Merhabalar.Detaylı açıklamanızı şimdi okudum telefonu yeni almış olmam sebebi ile.Daha önce Wave kullanıyordum.Çok iyi bir telefon ama işletim sistemi Bada yüzünden sattım kurtuldum.S 2 ise harika bir telefon.Ancak kamerası wave kadar iyi foto ve video çekmiyor gibi geldi bana.Yada ekran büyük olduğu için fark etti bilmiyorum.Ayrıca video çekiminde zoom özelliğini kullanamamak bir eksi.Keşke kamera için deklanşör olsaydı.Wave de tuş kilidi tuşunun altında yer alınıyordu.Çok pratik resim çekebiliyordum.Ama bunun dışında telefonun internet özelliği harika.Çok hızlı facebook gibi uygulamaları kullanırken diğer sitelerde sörf yyapılıyor çok güzel.İçinden çıkan İGO navigasyonda harika çalışıyor.KEşke Avrupa haritasıda yüklü olsaydı içinde.10 numara telefon herkese tavsiye ederim.Türksel kampanyası ile aldım.Bİr de sorum var.

TElefonda Samsung Apps ye girerken Wifi yi kesinlikle kullanmıyor.Hattan bağlanıyor ve download hattan oluyor.Bunu yaparkende bilgilendiriyor.Ayarlardan Wifi seçmeme rağmen bu böyle.Nasıl çözebilirim acaba.Teşekkürler .Tayfun

Hocam hayirli olsun samsung app deki uygulamalarin bir cogu ucretli ucretlendirmeyi yapabilmek icin hatti tanimliyor bunun bir yolu oldugunu sanmiyorum android market kullanmanizi oneririm markette isinize yarayacak birsiri app bulunuyor

Çok teşekkür ederim Baran Bey.Android Market’i kullanıyorum ve çok memnunum.Amazon Market ve T Market’İ hiç denemedim.Tavsiyenizi dikkate alacağım.Teşekkür ederim size yardımınız için.

Gerçekten çok hoş bir telefon Almanyadan 370 £ ‘ ya sipariş verdim 20 gün içinde gelir.Aslında bir telefon için Avrupa ya gidip almak bile buradaki fiyatlardan daha kârlı geliyor.

s 2 yi bugün aldım ve telefon internete giriyorda anlamadığım şey şu bu internet benim faturama mı yansıyacak. ayarlarına baktığımda 2 gb internet ücretsiz gbi bşey yazıyor anlayamadım bilgiledirirseniz sevinirim

acaba facedekı acık kısılerı gorebılıyormuyuz varmı bır bılgınız yardımcı olabılırmısınız

merhaba ben s2 de outlook hesabı kullanıyorum ama tif ve excel,word dosyalarını açmaya çalışırken indirme başarısiz diyor nasıl sorunsuz açabilirim. t.ederim.

galiba durumu yanlış anlattım dosyaları indiremiyor indirme başarısız demekte. inse belki açarım

Selam. Ben de 1 haftadır kullanıyorum, önceki telim iphone 4’le kıyaslamam bile. Tek kelimeyle bir teknoloji harikası…Ancak arkadaşlar benim bir sorunum var. Telle konuşurken sesim karşı tarafa çok boğuk ve derinden gidiyormuş, konuştuklarım anlamakta zorlanıyorlar… Bu sorunu başka yaşayan var mı?Nasıl halledebilirim? Bu arada sürümüm 2.3.5

merhaba sahibinden.com da ilanlarda yurtdışı 900 tl satışlar var simfree e72 ve 8900 blacberry var bende bunları satıp s2 almak istiyorum burdaki görüşleri okudum çok güzel internetten almak bir sorun yaratır mı ?

Nokia E 72 i de devamlı donmalar meydana geliyor ,blackberry 8900 aldım ama şirket hattım uygulamalara kapalı olduğu için turkcell ücret istedi üstelik pahalı geldi banada , iki telefonumu da satıp kısmet olursa galaxy s2 almak istiyorum internette yurt dışından gelen simfree telefon satışları var alırsam sorun yaşar mıyım acaba ? daha önce ıphone 3 g kullnmıştım ama sonra sıkıldım zil sesi problemi resimleri transfer edemiyosun bluetooth izin vermiyo sadece mail ortamında atabiliyosun v.s vs. yorumlarınızı beklerim ?

Merhaba,
bir oncei yorumumuzdaki gibi cihaz basarili bir cihaz bu soylediklerinizin hepsini yapabilirsiniz. iphone da da yapabilirdiniz biraz zor da olsa. Fakat cihazın garantisinin olması cok onemli

merabalar rıca etsem muzık lıstemdekı sarkıyı zıl sesı yapa bılırmıyım bunu ogrenmek ıstıyorum ben daha dun aldım zor bır tel gıbı gelıyorr yardımcı olurmusunuz?

merhabalar benim s2 de biriyle konusurken karşı taraf kendi sesinin yankılı geri duyduğunu söylüyor. bunu 5-6 kişide denedim bende mi onlardamı sorun die benim telefondan kaynaklandığını farkettim. bu son zamanlarda olmaya başladı telefonu garantiye mi göndersem yoksa fabrika ayarlarına geri mi yüklesem. birde fabrika ayarlarını geri yüklesem neler silinir telefonumda.

Merhaba,
telefonu fabrika ayarlarına dondurdugunuzde telefon hafizasındaki her sey silinir. Yankı yapma olayına gelince bir cok telefonda eger konusma sirasinda ses secimi en sonda yani en yuksekte ise olabilir. Telefonla konusma sirasinda sesi azaltmayı deneyin

t.ederim telefona hard reset attım düzelmedi meğer sebep telefonun arkasına kapak almıştım koruması için o sebep oluyormuş 🙂 sorun yaşayan arkadaşlar olursa bilgileri olsun.

arkadaşlar bn android markt giriyorum bır program seçiyorum indir diyorum kabul et ve yukle dıyorum ancak işlem başlamıyor…varmı yardımcı olabılecek

Ekran görüntüsüne bakılırsa bu testi “Güç tasarrufu modundayken yapmışsınız”. Normal moddayken benim telefonum 3218 skor verdi.

Slm
Ben bu s2 NFC (Near Field Communication) özelligini daha cözemedim bana yardım cı olurmusunuz nasıl kullanicama.Tşk ederim

Merhaba,
NFC ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz. NFC tek basına kullanılabilecek bir uygulama degil. Ornegin kredi kartlarınızı NFC ile kullanmak istiyorsanız turkcell Cep T cuzdan abonesi olmalısınız

ewy eee birşey daha sorcam telefonumu şarj ederken telefonu kapatıyorum daha iyi mi oluyor öyle.Tşk ederim…

merhaba samsung galaxy telefonumda internet baglantisi kesildi butun ayarlari denedim ama olmadi telefondan nasil hallederim lutfen yardim ederseniz cok sevinirim
tesekkurler

Slm,
yaa ben şeyi sorcaktım hani şimdi iphone’lerde bir uygulama actıgmızda o uygulamayı nasıl kapatırız biliyorum tuşa iki kere üst üste basarız sonrada hepsini sileriz ama s2 uygulamayı nasıl kapaticaz.Tşk ederim

Tamam galaxy s2 güzel bi telefon kamerası olsun donanım hızı işletim sistemi sanki kusursuz bi telefon ama şunu da söyleyelim uygulama açısından iphone dan geride keşke uygulama oyun yönündende zengin olsaydı android ama maalesef iphone bu konuda galaxy s2 yi geçiyor
İphone da çok güzel uygulamalar ve oyunlar görüyorum google da yada markette bakıyorum galaxy s2 için çoğu yok.Bu üzücü bi durum ama galaxy s2 alınacak bi telefon !

Merhaba Baran bey bi sorum olcaktı. Telefondan son derece memnunum herseyiyle dört dörtlük bi telefon kafama bişi takıldıda ilk defa android kullanıyorum görev yöneticisinde ram deki hafızayı sil ne işe yarıyo sürekli hafızayı sil yapıyorum ama dogrumu yanlısmı bılmıyorum bu konu hakkında bilgilendırırseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..

Merhaba,

Android multi task calisan bir isletim sistemi, unix/linux gibi. Calistirdiginiz programlar programdan cıksanız bile arka planda belli nedenlerle calismaya ve sistem kaynaklarını kullanmaya devam eder. Gorev yoneticisi ve hafızayı sil sizin o anda calistirmadıgınız programların kaynak tuketmesini engeller.

Facebookta online kişileri görmek isteyen arkadas soru havada kalmış android marketten dolphine yada turvi browse indirip desktop gorunumunde ıullanabilirsin flash yuklu ama dgilse bile marketten ucretsiz indiripsohpet bolumu face oyunlarını dıledıgın gibi oynayabilir tlash videoları orjinal.izleyebilirsin

merhaba. benim bu telefonla ilgili bir sıkıntım oluştu . internete bağlı mı değil mi çözemiyorum . WiFi yi açıyorum . etkin ağlara tıklayıp şifre giriyorum ama yine de örneğin bi markete girmek isteyip gmail hesabımı yazdığımda bağlanmıyor . yardımcı olur musunuz? teşekkürler ..

benim galaxsy s2 telefonum çalındı, güvenlik ayarlarını yapmadım, samsungun telefonumun bulunduğu yeri tespit etmesi mümkün mü?

merhabalar,

ben s2 de vodafone kullanıyorum cihaz artık arama yaparken MOBİL AĞA ERİŞİLEMİYOR deyip çekmiyor ama başka vodafone hattı taktığımda çekiyor arama yapıyor benim hattım başka telefonda çekiyor ve kullanabiliyorum telefonu servise yolladım geldi 1 gün kullandım ve tekrar aynı hatayı veriyor hard reset attım, fabrika ayarlarına döndüm yine aynı mobil ağ ayarlarında sebekeyi elle seçiyorum bağlanamadı hatası veriyor. bana bu konuda yardımcı olabilirmisin çok acil.

galaxy s2 telefonum yanlıslıkla formatladım ilk aldığim gunkü gibi oldu 🙂 ama wifi bağlı gozukuyor ama internete gırmıyor acaba nereden duzeltebilirim ilgilenirseniz sevinirim

Arkadaslar ben cihazi kullaniyorum cokta memnunum ancak
telefonuma android oyunlarda full bulmada zotlaniyorum nerden ve nasil yapabilir bide cihazimi araba teybine frekans uzerinden baglayip cihazimdaki muzikleri aracimda dinleme sansim varmi ilgilendiginiz icin simdiden saolun.

Merhaba dun vatan bılgısayardan cıhazı aldım tek sorunum kımınle konustuysam sesımın cok derınden geldıgını söyluyor. kendım denedım gercekten boguk bır ses war. sorunun çözumu nedır? bukadar kalıtelı bı urunde böyle komedı hatalar ılgınc..

arama yaparken menu tusuguna bastıgım zaman ana ekran gelıyor bulamadım dedıgınız yerı yardımcı olurmusunuz duzeltemessem yarın servıs yolu görunecek tele

a.s ben bu telefonu almayı düşünüyorum ancak telefonumu çok yoğun kullanacağım için pil ömrü benim için önemli ayrıca samsung un yaptığı reklamkarda galaxys2 nin bedava gps den sözediyor gps bedavamı ???

Merhaba,
Pil ömrü her akıllı telefon gibi neredeyse 1 gün gidiyor. GPS tum cihazlarda bedavadır ama GPS paralı olmaz, fakat GPS kullanarak kullandıgınız uygulamalar veri baglantısı yapınca mobil internet trafiginiz ucretlendirilir. Mobil internet paketsiz kullanılmaz bu cihaz

dedıgınız menu tusuna bastıgımda sol alttakı rehber not ve servısler adında 3 secenek cıkıyor parazıt azaltma gıbı bı secenek göremedım

evet emınım yok malesef. daha dun aldım cıhazı hıc bır yukleme yapmadım yenı yenı bırseyler yapıyordum ama mıkrofon sorunu alt ust ettı herseyı aramalarda sesım cok boguk gıdıyor karsı tarafa. kulaklıkla konustugumda sesım gayet net gıdıyor problem duzelıyor yanı. bsyler yuklemem gerekıyor sanırım o secenegın cıkması ıcın

ben galaxy s2 kullaniyorum bir bilgisayardan farkı yok dört dörtlük telefon şifremi unuttum android marketime giremiyorum birde android 4.0 yazyüklasiklemiyü
yazilimi yüklemek istiyorum ne yapabilirim

s2 de netten film izlerken televizyona görüntü aktarılabilir mi oyle bir seçenek yada proğram varmı

bende wave 2 var s2 almayi dusunuorum neti cok kullandigim ipone aldim ve sattim cok guzel tel di ama sattim simdi s2 almayi dusunuorum s2 de exel dosyasi varmi varsa uzernde islem yapiliormu bu ozellik varsa hemen gidip alacam wavede exel dosyasi yuklenio ama islem yapilmio sabit kalio bu konu hakkinda bilgi alabilirmiyim tssskrlrrr

merhaba bende s2 kullanıyorum.fakat telefonum güç duğmesine bastığımda once siyah bi ekran sonra ekran koruyucu beliriyo.ve bn tlf mu alalı daha 2 ay olmadı.sarj ederken ısınıo.bu iki sorun dışında başka sorunum yok.bu söylediklerim kardeşimin s2 sinde olmuyor.endişeliyim sizce değiştirmelimiyim servise göstermeli miyim yoksa bunlar normal olabilir seyler mı?

ya ben kapatmak için bastığımda ekran kararmıyo.açmak için bastığımda.ustelik o sıra saat 21.30 sa 9.30 olarak gösterio sonra düselio 21.30 oluo.sonra işte ekran koruyucu çıkıo.böle 2 3 sn lık olar ama böle çizzgi cizgi ışık belirio böle saçma sapan bişi oluyo yani.

merhaba kulaklıgımda samsung ama nedense SII bulamıyor basşka bir telefonla aratıyorum buluyor ek bir ayaramı ihtiyacım var

s2 yi 2gün önce aldım gerçekten çok sevdim hem telefonu hemde uygulamalarını readers hub çalışmıyormu türkiyede yada benmi yapamadım bilmiyorum birde android markette youtube videolarını indirebilecegim bir uygulama varmı bilgilendirirseniz sevinirim te3şekkürler

ayarlarını yapar ve uygun uygulama kullanırsan ne kadar bildirim geldiği ve bildirimlerin kısa yolu yukarda cııyor

slm 23 kasımdan beri galaxy s2 kullanıyorum. çoooookkkkk memnun ötesiyim. android sistem i acayip benimsedim. lakin bir problem var; facebook’a fotograf yükleyemiyorum. facebook’un fotograf güncellemeleriyle bir problemi mi var yoksa benim telefonumda bir problem mi var?

yaptım. hatta sildim facebook’u android marketten facebook for android başlıklı olanı geri yükledim.denemek için galeriden fotograf seçip yüklemek istedim. fakat yine yüklenmedi. trcell den almıştım. trcell ofise sordum aynısını yapmamı söylediler. başka bir çözüm var mı?

nasıl yani? bir çözümü yok mu? servise mi götürmem gerekiyor?

merhaba..
yorumlarından olsun videolarından olsun s2 çok güzel bir telefon almak istyorum. ama hiç böyle bir telefon kullanmadım. telefonunu ilk aldığımda ne yapmam gerekli sürümlerinimi indirmeliyim. root ayarları falan oluyormuş ben bunları hiç birini bilmiyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin.

yorumları okudum arkadaşlar ben sürümleri indirdim 2,3,5 diyorlar yok dediğim gibi root ayarları falan bunlar acaba yapınca ne gibi özellik katıyor telefona yardımcı olursanız sevinirim tşkler..

merhaba arkadaşlar benim internetle ilgili bir sorum olacaktı belki çok cahilce ama pek anlamadığım için yardım almak istedim, şebekemle kullandığım bir internet paketim yok evimde kablosuz modemim var bu telefonla internette gezerken googledan birşey bakarken facebooka girerken sonradan yüksek bir faturayla karşılaşmak istemiyorum mesela telefonun anasayfasında sürekli hava durumu görünüyor bu telefon faturama yansırmı yani kısacası ne yaparsam telefon faturama yansır neler yansımaz yardımcı olursanız sevinirim bu konularda oldukça bilgisiz olduğum için açıklayarak yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler…

Selam aleykum cihaz super tabiki ben alacam dediyimde osey bi kere aristirmadan almam ki sorun telefan hafzasinda olan resim video lari yeni aldi 32gb hafza karinina bi turlu atamadim ki kismen indirdiyim progeamlarida telefonda sd card dyor oraya ati ki hafza karim oldugu gibi bos usb hafzasi dolu bana yardimci olursaniz sevinirim saolun

mrhbalar 🙂 daha önce iphone u nasıl desem gün içerisinde aşırı kullanıyordum 7-8 saat şarjı gidiyordu acaba galaxy de aşırı kullanımda kaç saat gider ? birde aşırı kullanımda ısınması normal değil mi?

iphone da bluetooth yok ama samsung galaxyde bluetooth dan video resim gönderimi paylaşımı daha rahat iphonedan değilmi ?

ayrıca oyunlar bakımından andorid de marketten ücretsiz indirebiliyoruz buda bi kolaylık galaxy çok iyi bir telefon

seslı mesaj yazamıyorum bıt turlu ayarlayamadım.baglantı hatası dıyor sureklı yardımcı olurmusun

Merhabalar verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler…
Bende S2 kullanıyorum cok memnunum telefon bircok ihtiyacımı karsılyor. Ancak bir sorunum var, telefonumu sarja taktıgfımızda komple kitleniyor hicbirsey yapamıyorum gelen armaya bile cevap veremiyorum. acaba ayarlada mı bir sorun var. Bir islem yapabilmek icin telimi sarjdan cikartmam gerekiyor… Yardımcı olursanız sevniirim…
Selamlar

Merhaba,
Boyle bir sorunla ya da ayarla karsılasmadık biz. Screen lock devreye giriyor olabilir mi ? Eger oyleyse android marketdeki Extenden Controls uygulaması ile surekli lock olmadan kalmasını saglayabilirsiniz

slm bende bu telden alacamda bi sorum olacak normal hat üzerinden görüntülü konuşma yapılıyormu bilgi verirseniz sevinirim tşk

arkadaşlar benim bir sorum olacak benim tel galaxy s2 ve ekran sanki kum taneler gibi görünüyor bu sorunla karşılaşan varmı ve ne yapmam gerekiyor

SELAM
telfonda g-mail hesabını degiştirmek istiyorum ama değistiremiuorum ve silemiyorum ne yapmalıyım teşekkürler

merhaba ben galaxy s2 kullanıyorum.fakat facebooktan herhangı bır fotografı telefona ındıremıyorum.daha once ıphone da boyle bır ozellık vardı.samsungta yokmu acaba? veya herhangı bır web sıtesınden footografı telefonuma kaydedemıyorum nasıl yapılıyor bılen varmı?yarıdmcı olursanız sevınırım.

fotografı acıyorsunuz uste dısa cıkarma anlamında bır işaret cıkıyor orda fotografı kaydet var.

Normal İnternetten facebooka qirince resmi kaydetme oluyo .. Telefon için indirdiğin facebook uygulamasından yapılmıo. Dediğim qibi normal internet penceresinden facebooka qirin ve ordan deneyin .

evet buldum bu sekılde bır kac adımda kaydedebılıyoruz. bırde bırsey daha soracagım.ıphone menu ve yukardıkı kapama tusuna bastıgımızda ekrandakı goruntunun fotografını cekıyor samsungta boyle kombıne tuslarla bu ıslemı yapabılıyormuyuz?bılgınız varmı acaba?

arkdaşlar benımde bı sorunum var ve bu yüzden telden sogudum dıyebılırım fotografları hıc bır sekılde hafıza kartına kopyalyamıyorum boyle bır menuyu bulamadım sadce panoya kopyala var onunda ne oldugunu anlmıs degılım.hıc bır fotomu pc me aktaramıyorum lutfen hafıza kartına nasıl kopyalayacagımı bılen varsa soylesın 🙁

Şuan telefonun fiyatı ne durumda bilenler varmı? Ayrıca günümüz itibari ile daha iyisi çıktımı yoksa piyasanın devi olmaya devammı ediyor?

her 10 mailden hemen 8 tanesinde Türkce karakter sorunu yasıyorum..
Türkçe karakterlerin oldugu yerlerde iskambildeki karo işaretinin siyahı ve ortasında beyaz soru işareti olarak gosteriyor ve okumada güçlük cekiyorum..

nasıl düzeltebilirim…

evet her seyi denedim… her hangi bir yazılım mı yuklemek lazım acaba…

bazı sitelerden gelen maillerde sorun yok..

ama cogunlugunda var…

bu sebepten sogumaya baslıyorum..
işimi mailler ile halleden biriyim.. ve bu durum benim için gercekten kötü…

lütfen bir caresi var ise yardımcı olursanız minnettar kalacagim…

HERKESE SELAMLAR… TELEFON DAKİ MÜZİĞİ OTO TEYİBİNE NASIL AKTARIYORUM…KABLO İLEMİ YA DA KABLOSUZ MÜMKÜM MÜ…BİRDE NFC ÖZELLİĞİ VAR MI.. İLGİLERİNİZE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞKKRLERR…

HERKESE A.S ÖNCELİKLİ SORUM BU TELEDE GORİLLA GLASS EKRAN VAR MI BAZI SİTELERDE VAR YAZIYO BAZILARINDA YOK YAZIYO BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR

öncelikle herkese merhaba samsung galaxy s2 den daha iyi bir cihazı daha ucuza almak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz cihazın basit özelliklerini aşağğıya yazdım fiyat olarak da 400usd ilgilenenler irtibat kurabilir
Not: buraya ne kadar doğru mail adresi vermek bilmiyorum ama aynı özelliklere sahip bir cihazı türkiyedeki vatandaşlarımız ucuza alsın niyetindeyim bir yanlışımız olduysa herkesten özür diliyorum ben shenzhen de yaşıyorum her türlü yardıma hazırım alibaba gibi dolandırıcıların cirit attığı sitelerden lütfen uzak durun selamlar
mail adresim mbkilimci@gmail.com skype id mbkilimci

Chipset MSM7227A(1GHz)
Dimension TBD
LCD 5.2” 16.7M TFT WVGA Capacitive touch screen
Network GSM:850/900/1800/1900
UMTS:850/1900/2100
OS Android 2.3.5
Memory 4GB Flash + 4GB RAM
Camera 5.0M AF & 0.3M Front Camera
Connection WIFI/BT/GPS/TV-out
Multimedia Mp3、AMR、AAC、AAC+、H.263、H.264、3GP、Mp4、MPEG4
Others Motion sensor, FM, USB 2.0, T-Flash card, GPS
Battery 2300mAH

s2 yi yeni aldım sürüm android 2,3,3 yazıyor, güncellemelere baktığımda ‘güncelleme yok ‘ diyor. 2,3,5 i nasıl yükleyebilirim?

Teşekkür ederim, cihazı ancak kurcalamaya başladım, kafamdaki soruların anında cevaplanabileceğini bilmek çok güzel. KOLAY GELSİN…

benim galaxy s2 telefonum yurtdışından geldi ve dil seçeneklerinde türkçe yok. bunun için yapılabilecek bişey var mı acaba.

Merhaba,
Turkce dil secenegi işletim sistemi ile geliyor. samsung servisine goturmeyi deneyebilirsiniz Turkiye ROM’u yuklemeleri icin. Internet’te de romları var fakat yuklemek biraz zahmetli.

telefonu yeni aldım mesaj ayarlarını kullanırken bir hata oldu eski haline getiremiyorum…bağlantı hatası diyor.sesle söyleyip otamatik yazıyorya mesajı o bölüme girdiğimde bağlantı hatası var diyor nasıl çözerim

telefonum çok fazla kontor yiyor nerden yediğini de bilmiyorum acaba hangi uygulamalar bunu yapıyor?

merhaba telefonu yenı aldım..bir kaç sorum olucak..cevaplarsanız sevinirim..whats app ı nasıl yüklerim? ve telefonda rehberde yer alan günlükler kısmının dışının aranan ya da aranılan numaraların kaydedildiği başka bir yer var mı? varsa numaraları tek tek silebilme imkanı var mı?

igo yu açıyorum Siyah erkranda kalıyo gps bağlanıo diyor bir saat beklio neden bilen varmı ?

Ewet ben aldim ve cok memnunum.
Gercektende harika bir telefon, daha dogrusu telefon ozelligide bulunan harika bir cep bilgisayari.
Arkadasla oneririm. sinifinda bir numara.
Sadece su konuda tam olarak cozum bulamadim. Sesli ve ucretsiz bir navigasyon sistemi varmi bu telefonda. oda varsa zaten, yokkk artik derim.

Sayın Ozgur DİLEK; aynı sıkıntıyı yaşadım ancak telin satışında içinde gelen sd kartta igo yazılımı var bunu yüklersen harika.GPS i açınca inanın 5-10 saniyede uydu buluyor. Size sadece adresi girmek kalıyor ve sesli olarak çalıştırıyorsunuz. Size kurulumu aktarıyorum

Uygulamalar-ayarlar-bilimeyen kaynaklar kutucuğunu işaretle-menüden çık.-telefon menüsünde Dosyalarıma giriş yap-External_sd yi seç-İGO_my_Way.apk uygulamasını seç-açılan ekranda yükle butonuna tıkla.Daha sonra indirilen proğramın ekrandaki kısa yoluna tıkla ve uyglamaya başla.

Ayrıca benim gibi hafıza kartını formatladıysan, cihazı aldığın bayiye giderek diğer bir s2 nin sd kartından telefonuna kurdur ve hafıza kartına proğramı yüklettir. İyi günler.

mrhb..whats app da ayarlar kısmında ‘fazla’ yazan bi bölüm var ve konuşmaların yedeklenmesi için bi seçenek var o secenege bastım ancak konuşmaların nereye yedeklendiğini bulamıyorum..SD kartı diye bi şey yazıyor..acaba nereye yedekliyor ve bunu silme şansım var mı?

mrb, telefon ilk başlarda gayet hızlıydı ama daha sonradan yavaşladı, hatta twitter da felaket kasmaya başladı ne yapmam gerekiyor virüs vardır dediler ama nasıl temizleyebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

Merhaba,
cok sayıda uygulama yuklu oldugu icin olabilir ya da arka planda calisan uygulama sayısı cok fazladır. Orta tusa uzun sure basın cıkan gorev yoneticisinden arka plandakı uygulamaları sonlandırı secin

Teşekkür ederim, virüs bulaşma ihtiali nedir şayet varsa nasıl temizleyebilirim ?

‘Ice Cream Sandwich 4.0’ Resmi olarak yayınlandı mı? Güncellemelere girdiğimde ‘Kullanılabilir güncelleme’ yok diyor. Bendeki sürüm hala 2.3.3…

facebook paylasimlarimda samsung galaxy ile veyaa samsung mobile ile yazmiyor daha onceki cihazim wave 2 ‘ydi onnla paylasm yaptigmda samsung mobile ile yaziyrdu bilgisi olan arkadaslar bana bi yardmci olsunlar Simdiden tesekkrler

ben telefonu şarja takınca ve birisini aradığım zaman kendiliğinden bluetoot açılıyor ne yapabilirim

merhaba ben telefonu almayı düşünüyorum ama telefonu kullanırken internet paketi yapmak zorunda mıyız ?
bilgilendirirseniz sevinirim…

Merhaba,
Android cihazlar internet baglantısı ile birlikte faydalı cihazlar. Diger turlu sadece arama ve sms atacaksanız bu kadar para vermenize gerek yok. Bu nedenle mutlaka internet paketi almalısınız.

Merhaba,

Benim sorunum cihazın kendiliğinden sessiz moda geçmesi.Bir çözümü varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

hacı sessize kendiliğinden geçiyorsa tasarruf modu ayarlarını kontrol et pil seviyesini ayarla hiçbi zaman olarak aksi taktirde ordak degerde tel otonom sessiz mod girebilir wifi gps 3g ekran parlaklıgı kapatabilir

Benim sorum şu olacak. Samsun S 2 ilk aldıgımda şarji bitirip şarja 9 saat şarja taktım. Ve arkadaş 25 mart itibariyle güncellemeleri yaptı. Sorun şu şarji fulledikten sonra telefonu kullanılmadıgımda bile şarji en fazla dokuz on saat gidiyor problem ne acaba. teşekkürler?

Benim sorunum bir turluhafiza kartindan muzikleri bulamiyorumfotolar aciliyo ama ben muziklefi acamiyor bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirkdaslar simdiden tsk.

merhaba telefonuma yanlışlıkla fabrika ayarlarına dön dedim ne yapmam gerekir resimler mesajlar telefon rehberi gitti geri gelrimi? (samsung gs3353)

Merhaba,yurtdışından galaxy s2 getirdim ve android versiyonu 2.3.4
Güncelleme yapmak istiyorum ama “sunucu bağlantısı basarısız” seklinde hata veriyor.Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

N8 de radyo yayını vardı. Araçda telefonunu içindeki müzikleri araçta dinleyebiliyordum. Galaxsy s2’de bu özellik varmı?

merhaba arkadaslar almanyada yasiyorum benim bir sorunum var arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim benim telefon Samsung G.S 2 telenfonum kaybolmustu 1 ay sonra arkadasimda buldum oda baska birinde
bulmus yalniz ben telefonu acamiyorum cunku Gmail birde passport istiyor ne yapabilirim bilgisi olan varmi?

Merhaba, Gmail’e üye olurken doldurduğunuz bilgileri hatırlıyorsanız şifrenizi kurtarabilirsiniz. Güvenlik sorularına verdiğiniz cevapları hatırlamadığınızdan şifrenizi öğrenemiyorsanız telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

ben bu telefonu 1 hafta sonra almayi dusunuyorum ve %100 alıcam. 4.0.3 e güncellemek istiyorum galaxy nexusdaki face unlock olurmu sgs2 de

merhaba ben galaxs2 3 gün önce aldım işyerim var bu işyerimdeki kameraları evden kendi bilgisayarımdan izliyebiliyorum ama s2 de denedim açmıyo bunu destekleyen bir programmı indirmem gerekiyo dediler markete varmı varsa ne yada nerde nasıl ne yapmam lazım ayrıca 2.sorum ben borsa oynuyorum mormal bilgisayarda anlık verileri forexprostr .com sitesinde görebiliyorum anlık ayrıca dünya endekslerinide yine bu sitedede görebiliyom ama s2 de deniyom açmıyo no fround gibi yazı yani hata veriyo açsa bile veriler gecikmeli geliyoarkadaşda htc var ona soruyom o forexprostr.com anlık dow endeksini dünya endekslerini anlık görebiliyoo acaba kendimce şunu soruyom htcde bu destekleyen programı varmıydı ben açamadım programlamı alakalı bunun içinde ekstra bişey yapmam lazımıydı flash player ayrıca telefonumda yüklü yardımcı olursanız ssevinirm

Merhaba
cihazi yeni aldim internet baglantisinda sorun yok. marketten facebook ve ms uygulamalarini yukleyip kullanabiliyorum.
Ancak socialhub icinden msn i tikladigimda hata uyarisi veriyor. ayni sekilde facebookda.
Readers hub da da SIM YOK uyarisi veriyor ve kullanamiyotum.
yardim lutfen…

merhaba. Galaxy s 2’yi 10 gündür kullanıyorum ve yeni alışıyorum. sürekli yeni özelliklerini fark ediyorum. şimdilik gerçekten çok memnunum benim için beklediğimden de iyi hatta. ancak gereken bütün ayarları yapmış olmama rağmen facebook bildirimlerim telefonuma gelmiyor. arkadaşım galaxy s geliyor ve bildirimlerin anında geldğini söylüyor. Yaklaşık 2 saattir sorunu anlamaya çalışıyorum, neyi yanlış ya da eksik yapıyor olabilirim. Sorun nedir? Lütfen yardımcı olun :((
Whatsap,Skype, Kakaotalk ve Gmail bildirimlerim anında gelmesine rağmen Facebook bildirimlerim gelmiyor. Bu sorunu çözemezsem uyku yok bana :/

cevap için teşekkür ederim ancak bütün ayarları yaptım. aktif olduğuna eminim. uygulamayı kaldırıp yeniden yüklediğimde en başta iki tane bildirim geliyor sonra yine bildirimler gelmiyor. Facebook hesap ayarlarından kısa mesaj gönder seçeneğinin ayarlarını yapmaya çalıştım ancak orda da operatör seçenekleri çıkarıyor ve avea seçenekler içerisinde yok acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi diye düşünsem de saçma geliyor. Sonuçta telefonumun bütün ayarları açık ve numaram tanımlı. Bu konu gerçekten kafama takıldı. Diğer uygulamaların bildirimleri sorunsuz gelirken neden en çok kullandığım sosyal ağın bildirimleri gelmiyor ki?

yenileme aralığı en az 30 dakika seçeneği olduğu için o seçili. iki gündür telefonuma facebook bildirimleri bazen gelmeye başladı ama fark ettim ki sadece üye olduğum gruplarda paylaşım veya yorum yapıldığında geliyor. Onun dışında ki bildirimlerin hiç biri gelmiyor. Nedenini anlayamadım :/

Merhaba, işlemci hızı ve batarya ömrü olarak karşılaştırıldığında Galaxy Note daha iyi. Telefonun büyüklüğü konusuna gelince bu tamamen sizin tercihinize kalmış. Galaxy Note oldukça büyük bir telefon hatta telefon – tablet karışımı diyebiliriz. Büyük ekran tercih ederseniz Galaxy Note tavsiye ederiz.

merhaba ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama şarj konusu çok kafamı karıştırıyo
bir de android telefonlara root yapmadan marketten uygulama indiremiyo muyuz

Merhaba, android marketten (yeni adıyla google play) uygulama indirebilmek için root yapmanıza gerek yok. Bazı uygulamalar root yetkisi gerektirir, onlarda sıkıntı yaşarsınız.

galaxy s2 aldım hattım vodafone idi ekrana yazıyordu türkcell e gectim kartı taktım türkcell yazısı yazmıyor acaba neden başka telefona taktım onda yazdı avea taktım gine yazmadı.acaba bilgi verirmisiniz teşekürler.

ben de geçen hafta aldım ve cok memnunum cok guzel telefon.hem de turkiye fiyatınının cok cok altında aldım.bana 820 tl ye mal oldu.ve 3 yıl garantisi var

BEN BU TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 1 AYDIR BU TELEFONUN VİDEOLARINI İZLİYORUM BAZI SORULAR KAFAMA TAKILDI BAKARSANIZ SEVİNİRİM
1-TELEFONU ALIRGEN 1 YILLIK NAVİGASYON VERİYORLAR MI İSTESEM VERİRLER Mİ
2-TELEFONUN ARKASI ÇOK ISINIYOR DİYORSUNUZ BU TELEFONA ZARAR VERİRMİ
3-EKRANI GORILLA GLASS MI YOKSA DEĞİLMİ ? DEĞİLSE YERE DÜŞTÜĞÜNDE NE KADAR HASAR ALIYOR ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER…

merhabalar benim bi sorunum var panoya yanlışlıkla resim kopyaladım şimdi de silemiyorum acaba nasıl silebilirim?

3 telefona bakıyıorum.galaxy s3,galaxy s2,iphone 4s.bu üçünden birisini alıcam.sizce en iyisi hangisi?

Merhaba.bn bi konu hakknda bilgi almk istiyordm.tlfnmlda wifiyle baglanmadigm zam

nyukarii asagi yesil kirmizi yNan bi ok ve h sembolu cikior.acaba bu ne tur baglanti sekli.tesekkurler

Merhaba, hattınızdan internete bağlanmak istediğinizde Bağlantı Ayarlarından Veri Anahtarı seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Veri anahtarı açıkken de belirttiğiniz simge çıkıyor.

merhaba bn bisey sormk istiyorm.nettn bi yazi kopyalamam gerekti.yaziyi sectm vekagit buyutec resmi cikti kagida bastim.sayfa panoya kopyalandi yazdi ama panoyu bulamadiimm. :)) nerde olduguna yada nereye kopyalamis olabilir.simdidn tesekkurler

Merhaba bn bi konu hakkinda bilgi almk istiorum tekrar.netten yazi kopyaladim kagit buyutec resmi vardi kagida bastm.panoya kopyalandi defi.ama panoyu bulamiyorum 🙂 yukaridaki resimlere baktigmda pano var ama bnm tlfnda yok.not : yurtdisnda kaliorim.tlf icerigi farkli olabilirmiki.tesekkurlr

Merhaba, resimde pano mesaj/mail yazarken bir yazıyı seçili hale getirdiğinizde çıkıyor. Kopyaladığınız yazıyı bir yere yapıştırmak istiyorsanız panoyu bulmadan doğrudan yapıştır seçeneğini kullanabilirsiniz.

telefonumu satıyorum…galaxy s2 1.800 e aldım 1.500 e satıyorım iki ay oldu alalı garantisi 2 sene var hala garantisi samsungun özel kendi yetkili servisidir…başarı…kulaklıgı sarj aleti hafza kartı herşey içinde orjinaldir…duyrulur… faturaları herşeyi druor 507 607 17 50

ben internete kablolu bağlanmak istiyorum usb den ama yapamıyorum nasıl yapabilirim tel i daha bugün aldım o yüzden bilemiyorum

Selam arkadaşlar telefon rehberindeki telefon nolarını excel dosyasına nasıl atabilirim.Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim…

bu cihazı kullandığım operatörün interneti ile değilde, sadece wi-fi özelliğiyle ofisimin interneti aracılığıyla kullanabilirmiyim.sadece wi-fi ile kullanmam mümkün mü? operatör internet sağlayıcısını nasıl devre dışı bırakabilirim? bu şekilde artıları ve eksileri neler olur?

Merhaba, wi-fi ile internete bağlanabilirsiniz. Data hattınızı iptal ettiğinizde örneğin hattınız Turkcell ile Turkcell’in bazı uygulamalarını kullanmada sorun yaşayabilirsiniz. Devre dışı bırakmak için ayarlarda Veri Anahtarı Etkin gibi bir seçenek varsa bunu pasif hale getirmeniz yeterli.

Selam. Dostum herkese cevap vermissin ama bu yaklasik 1 yil onceymis umarim hala bu forumu kullaniyorsundur ve bizimde skintilarimiza bir tercuman olabilirsin.

Ben dun aksam Samsung galaxy s2 aldim. version 2.3.5 Telefonun geri tusu ve home tusu kafasina gore istedigi zaman calisiyor. Bunu bi acma kapatma menusu var mi ? bu aksam aldigim yere geri goturecegim ama sorun cozulecek biseyse aksama kadar yapayim. Moralim bozuldu gercekten o kadar para verdik :s

yardimlarin icin simdiden cok tesekkur ederim hscakal.

SeLamun Aleyküm.

Ben 1 hafta oldu galaxy s2 kullanıyorum ve bugün video izlerken ve kamera çekerken ekran simsiyah gösteriyor bu sorunu nasıl giderebilirm yardımcı olduğunuz için teşekkürler şimdiden…

Suanda galaxy s kullanicisiyim skypeden goruntulu gorusemiyorum galaxy s2 ile bu mumkunmu ucretsiz uygulamadan bahsediyorum eger maille cevap verirseniz sevinirim

İphoneda olan internetteyken sayfanin fotografini cekme olayi galaxyde war mi warsa nasil oludugunu ogrenmemiz mumkun mu acabaaa??tesekkurler…..

Merhaba, Home tusuna 1 saniye kadar basılı tutup hemen acma kapama tusuna bastığınızda ekran görüntüsünü yakalayabilirsiniz. Bilgisayardan almak isterseniz wondershare mobilego gibi uygulamalar ile bilgisayara bağlı iken ekran görüntüsü alabilirsiniz.

merhaba ben b telefonla n8 arasında kaldım en sonunda s2de karar kıldım bi fiyat araştırması yaptım.nette baktıgım fiyatlar 1000TL-1400TL arasında değişiyo ancak bulundugum şehirdeki (antalya) telefoncuları dolaşınca tam tersinin olduğunu gördüm yani 1400TLnin altında fiyat söyleyen olmadı ben şimdi nerden alıyım bu telefonu netten mi??normal bi telefoncudan mı??

sakın kardesim sakınn samsung alma ben aldıgımdn bu yana telefon garanti köşelerinde…

arkadaşlar telefonuma yazı fontu yukledim şimdi telefonum açımıyor ne yapabilirim reset yeri gibi bir şeyi var mı

s2 ile n9 arasında cok gıdıp geldım . fakat s2 de daha agır bastı . alıcagım ama sarj ve ısınma problemlerınden bahsedılıyor , ne derece doğru ?

y bende aldım galaxy s2 ama kamerası biraz karanlık çekiyo gibi kamera ayarlarını nasıl duzeltcem dzeltyırm ama peke dzgun cekmedi kullanan arkadaslar kamera ayrlarını yazabılırlerse cok memnun olurum

mrb ben almanyadan yaziyorum bir sey danisacaktim 2ay önce samsung galaxy s2 aldim ancak ekranda hafif bir cizik olusmus ne yapabilirim bu telefonlarda gorilla glass var diye duymustum
ondan sordum

bende almayı düşünüyorum ama şöyle bişey olabilirmi, hani android telefonlarda uygulamaların çoğu internet ile çalışıyor ya benim internet ayarlarım kapalı hattımdan. evimizde internet var wireless ile bütün uygulamalarıçalıştırabilirmiyim acaba? birde şunu sorucam 15 yaşında birisi için uygun bir telefon mu ? saçma bir soru ama merak ediiyorum 🙂

Merhaba, wireless ile internete bağlanabilirsiniz. Doğrudan bir operatörün uygulamasını kullanmak istediğinizde (örneğin Turkcell Tmarket gibi) hattınızdan bağlanmadığınızdan az sayıda uygulamalarda sıkıntı olabilir ancak Google Play’den birçok oyun, uygulama vs. indirebilirsiniz.

samsung s2 de wireles bağlantı sorunu çok ciddi problem….internete bağlandığında bağlantı gidip geliyor.bir çözümü olan lütfen yazsın

bir de şunu soracağım root ayarlarının yapılması ne derece önemlidir. yapılmaması soruna yol açarmı vede yapılması kolaymıdır acaba ???

Merhaba, Root yapılmaması hiçbir soruna yol açmaz, telefonunuzun garantisinin gitmesine sebep olabilir. Root yaptığınızda daha önce yetkiniz olmayan bazı ayarları da çalıştırabilir, root gerektiren uygulamaları telefona kurabilirsiniz.

bir sorum olacak. galaxy SII de menü düzenlemede sorunlar varşimdi menü ilk aldığımda 3 sayfaydı ve ben uygulama indirdikçe 4. sayfa ortaya çıktı. artık indirdiklerimi 4. sayfaya kaydediyor ve 3. sayfada bir uygulama olacak kadar boşluk var ve orası dolmuyor. düzenleme ayarlarından 4.sayfadan bir uygulama alıp 3. sayfanın o boş yerine koyuyorum kaydet diyorum kaydediyor ama telefonu kapatıp açıyorum ya tekrar eski haline dönmüş oluyor ya da 3. sayfaya taşıdığı uygulama yok oluyor. menüyü kapatıp açıyorum ve 3. sayfaya taşıdığım o uygulama tekrar 4. sayfaya gidiyor.

galaxy SII var bende. müzik veya video indirmek istiyorum doğru düzgün türkçe müzik indirebileceğim ücretsiz bir uygulama biliyorumusunuz?
bir de şunu soracağım. tubemate youtubeden video indirmek için kullanılıyormuş. indirdim tubemote olarak ama videoları indiremiyorum. internette resimli anlatıyo ama benim indirdiğimden çok farklı görünüyo. google play store dan indirdim. çok acil yadım lazımm…..

bende galaxy s2 var. telefonu aldıgımda flash player 9 yüklüydü. şimdi 11’e yükseltmek istiyorum. telefonun garantiden çıkmasına sebep olurmu acaba.

bende samsung galaxy 2 aldım ama skaype bulamıyorum yüklemeye çalıştım ama var diyo lütfen acil biri bana yardımcı olabilirmi .

s2 kullanıyorum. klavye uygulamaları indirdim. touchpal ve swiftkey indirdim. bunların telefon için bi zararı olurmu acaba. bide avast telefonu ne kadar iyi korur. avast mi dr web light mı önerirsiniz?

Merhaba, indirdiğiniz uygulamaların telefona bir zararı olmaz, swiftkey birçok kişi tarafından kullanılan bir uygulama.
Google Play’de de kullanıcı sayılarına bakıldığında avast’ın daha çok tercih edildiğini görebilirsiniz.

selam ben 3 aydir SII kullaniyorum en az 10 kere donma oldu ve sorunu pili cikarmakla hall etdim ilk sorum pili cikarmadan nasil telefonu yeniden baslata bilirim ve ikincisi donmalara sebeb olan sey ne iki kerde fabrika ayarlarina donus yapimsam ama sorun cozulmeyib lutfen yardimci olun

Merhaba benim telefondan cok memnunum yanliz telefonum durup durup saliyor bi seyi acik mi unutmusum bileniniz varsa banada soyleyebilrimi ne yapmam lazim ekran ikde bir salamamsi icin? ? ? ??

teşefonumu yurtdısından getırdım de s2 için turkce yazılımı nerden yükleyebilirim?

I phone 4s mi samsung galaxy s2 mi cok tereddüt ettim samsung aldım.Aldıgıma bin pişmanım aldıgımdan beri garantiye gidip duruyor. Usb soketi sürekli oksitlenme yüzünden garantiye gidiyor. soket degişti bu kez aradıgımda karsıdaki kisiye sesi yankı yapıyor konusmak imkansız oluyor. kimseye tavsiye etmiyorum. kıyın paraya gidin ıphone alın.

S.a.l ben ben galeksi s2 aldim surekli ucak moduna geci yor neden yapiyor .yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba, Home tuşuna 1 saniye kadar basılı tutup aynı zamanda açma kapama tuşuna basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Yakaladığınız ekran görüntüleri Galaxy S2′de kullandığınız micro SD kartına kaydediliyor. Hafıza kartınızda “Screen Capture” klasöründen kaydettiğiniz ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz.

Merhaba yeni samsung galaxy s2 sahibiyim maillerimde yer alan ve gelen resimleri açamıyorum. bu sorunu nasıl aşabilirim?

muhteşem bir telefon ben aldım ve bayıldım:)…tek sorunu navigasyonunda sorun var galiba….açılmıyor….ama çok güzel,video çekimi,kamerası,hassas dokunmatik….sizin yerinize birçok işlevi kendisi gerçekleştiriyor…. her oyunu açıyor,işlemci hızı çok güzel….ve kibar eline aldığın zaman yakışan bir telefon(ayrı bir havan oluyor)…:-)…..eğer alacaklar varsa siyahını alsın…güzel bir jelatin ve slikonunu da takyınızmı muhteşem durur….

merhaba bn s2 aldım samsung apps acıyorum bişey indirecegimde samsung hesabı güncellenilsinmi diyo hayır dedıqımde cıkıyo ewet dedıqımde güncellemeyi indiriyor sonra yükleme engellendı dyo altındada güvenlik nedeniyle telefonunuz kaynagı android marketten edinlenmiş olan uygulamaların yüklenmesini engellemeye ayarlıdır diyor lütfen bilen arkadaşlar yardım ederse cok sewinirim ???

galaxy s 3 kullanıyorum facebook paketim oldugu halde face her girdigimde TL düşüyor bunu nasıl ayarlayabiliriz

Merhaba, hattınıza ait data paketi yoksa ancak hattınız internete açık durumda ise bu şekilde TL düşüyordur. Kablosuz ağ ayarları -> Mobil Ağlar -> Veri etkin seçeneği varsa ve aktifse bunu kapatmanız gerekir. Wi-Fi ile bağlandığınızda TL düşmemesi gerekir.

Merhaba fotograflari telefondan sd karta kopyalanmasini istiyorum nasill yapabilirim. birde panoya kopyalandi diyor ?bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba,
Ekran görüntüsünün o anki fotoğrafını nasıl çekebilirim? Home+açma kapama dediler ama örneğin bir internet sayfasındayken sayfayı kapatmadan nasıl home tuşuna basabilirim ki ?

çok önemli bir şey soracağı. galaxy s2 im var. android sürümüm 4.3. geceleri internete girerken durduk yere telefon kitleniyo. algılamaz oluyo. sizce virüs mü var? dr web light var virüs taramalrında virüs olmadıgını söylüyo. fabrika ayarlarına döndürsem. sürümü düşer mi ????

merhaba. sinirlerimi bozan bir sorunum var acil yardım istiyorum. s2 kullanıyorum. ana sayfamı iki sayfa olarak kullanıyorum. duvar kağıdımı tek bir ekran için kullanıyorum. fakat duvar kağıdımı ayarlarken tek ekran seçimi yapmama rağmen geniş ekrana alıyor ve ana sayfamda sayfalar arası geçiş yaparken duvar kağıdım da yürüyor. ama ben tek ekran için ayarlıyorum. işin garibi ana sayfamı tek sayfaya indirince de geniş ekran için ayarlama yapıyor. lütfen çok acil yardım istiyorum telefonu kullanasım gelmiyor artık…

s2 kullanıcısıyım, yeni aldım sim kartımı taktım ancak arama yaparken mobil ağa erişilemiyor uyarısı aldım aynı zamanda karşı taraftan ararken kapalı çalıyor telefon hattım la ilgili bi sorun yok çünkü başka telefonlarda kullanırken bi sorun yaşamıyorum s2 ye bütün gsm operatörlerinin hatlarını (avea telsim turkcell) taktım ancak yine mobil ağa erişilemiyor uyarısı aldım ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim

hatti dogru taktiginizdan emin misiniz? cikarin hat bolumunu ufurun. hatti yumusak bir bezle bastirmadan bir defa silin takin deneyin olmazsa en basit islem olarak wipe yapin sorun isletim sisteminde olabilir bndede olmustu. telefonu tamamen kapatin. kapatmadan once icindeki fotolarinizi vb. butun belgelerinizi alin. kapadiktan snra ses yukseltme sagdaki power tusu ve home tusuna basili tutun 6- 7 sn. bi ekran cikar sakn yanlis islem yapmayin. o ekranda dokunmatik calismaz ses yukseltme ses azaltma tusuyla yön lendireceksiniz. wipe data cache yazanin ustune gelin power tusuna basin. no no no yes yazar. yes e gelin power a basin 10 sn icinde biter. bu sefer wipe data factory e gelip power a basin yes e gelip power a basin. en son olarak reboot system e gelip power a basin islem bitti…

yazinin uzun olduguna aldirmayin yapmasi 2 dk anca surer. ven ayrintili yazdim. yapamazsaniz burdayim

merhaba ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama biraz kafam karışık acaba almam çok mu saçma sonuçta üstüne çok telefon çıktı acaba telefon artık çok mu eski bir konumda?

merhabalar sII kullanıyorum suana kadar hiç bir sorun yoktu telefonumda fakat suan ekranda uzun süreli kararma oluyor… özellikle arama geldiğinde ekran kararıyor ve gelen aramayı acamıyorum bile ses var ama hiç bir işlem yapamıyorum bataryayı cıkarıp actıgımda telefonun görüntüsü tekrar geliyor yada sarja taktıgımda yardımcı olursanız sevinirim 🙁

ben çok pişman oldum aldığıma,5 kez servise gitti,en sonunda paramı iade ettiler.şimdi galaxy s4 kullanıyorum.süper…

güzel bir telefon ama ama arama tuşları s3 gibi mavi olsaydı daha iyi olurdu bide android sürümü 4.3 olsaydı daha da güzel olurdu bide kamerası 16 önde 5 olsaydı

mrb s2 kullanıyorum. tlf sarja takınca 2-3 sn alıyor sonra sarj hatasıı dıyor bu neyden kaynaklanıyor

mrb. ben de s2 kullanıorum . ama üç gündür telefonum açılmıo.daha doğrusu sürekli açılıyo ekranı geri kapanıyor bi türlu devreye girmiyor.sürekli aynı şeyi tekrarlıor.telefonu pc ye bağladığımda da hiç bi şekilde pcde de açılmıor. lütfen yardım eder misiniz

Merhaba Aylin Hanım,

Telefonunuzun bataryasını kontrol edip sonrasında bir servise götürmenizi öneririz.

Hala kullanıyorum şubat 2017’de 5.yılımızı dolduracağız.Uygulama güncellemeleri geldiği için telefonda hafıza kalmadı ve yavaşladı.Arada takılıyor beklemek gerekiyor. Gorilla glass var kırılmaz diye satmışlardı.Onlarca kez düşürdüm ekran kırılmadı.Alırken iphone 4 ve samsung galaxy s2 arasında kalmıştım.iyi ki de samsung galaxy s2 almışım.Sene içinde yeni telefon alacağım. Samsung galaxy note 7 mi alsam iphone 6s mi alsam karar veremedim.Tabi ki iphone 7 almayacağım.Bir kulaklık girişi bile yok.Sağlıcakla kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir