Kategoriler
Genel

Amazon Android Market'te Günün Ücretsiz Uygulaması : Solitare Deluxe

Bildiğiniz gibi Amazon Android App Store, her gün bir ücretli Android uygulamasını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Biz de hergün değil ama beğendiğimiz uygulamalar olduğu zaman sizinle bu uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Aslında ülkemizde kullanılamayan Amazon market’i nasıl kullanabileceğinizi daha önce bu yazımızda anlatmıştık. Bugün de yıllarca Windows’ta oynayıp vakit geçirdiğimiz  ve 4.99$ olan Solitare Deluxe uygulaması ücretsiz!

Oyunu Amazon Android Market uygulamasından indirebilirsiniz. Kağıt oyunu sevenler için bulunmaz bir oyun. Normalde 4.99 USD fiyatı ve gerçekten bu fiyata değer. Uygulama içerisinde ayarlarınızı yapıp kişiselleştirebilir, skorlarınızı saklayabilirsiniz. Uygulama ilk yüklendiğinde size 6.000 sanal para veriyor. Daha sonra kazandığınız her oyundan ekstra para kazanıyorsunuz, ve kazandığınız bu paraları oyun içerisinde yeni kart ve desenler almak için kullanabiliyorsunuz. Yani kart oyunları dışında yönetmeniz gereken bir de sanal bütçeniz var 🙂


Oyunun kalitesi ve oynanabirliği gerçekten çok başarılı. Kapasitif ekranlı Android cihazımızda oynanabilirlik açısından hiç bir problem yaşamadık. Üstelik klasik Solitare oyunu gibi tek bir oyun değil, birden fazla oyun seçeneği var. Bunlardan bazıları Klondike, Pyramid, Tri-Peaks.

 

Severek oynayacağınızı umuyoruz. 4.99 dolarlık bu indirimi sakın kaçırmayın!

Sağlıcakla Kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir