Kategoriler
Genel

Turkcell Uygulama Market’inde Müthiş Bir Oyun Daha : Son Yeni Çeri Kuş Avında

Turkcell Android Uygulama Market‘inde yine müthiş bir oyun var. Daha önce yine size tanıttığımız yerli Angry Birds Hain Kuzu ve Arı Vız Vız‘ın  geliştiricisi Tristit yine güzel bir çalışmaya imza atmış. Bu seferki uygulama Son Yeni Çeri 🙂 Sizler için bu güzel oyunu denedik.

Öncelikle oyunu Turkcell Uygulamalar’ın web sayfasından , Android Turkcell Uygulamalar market yazılımından ya da 5095 yazıp 2580′e ücretsiz sms atarak indirebilirsiniz.

Oyun ismine yakışır şekilde Mehter Marşı ile açılıyor. Oyunun tanıtım yazısı da içeriği kadar hoş : “Yedi cihan serveri Devlet-i Ali Osmaniye’nin devletlû sultanı buyurdu, Yeniçeriler için av sezonu başladı! 

Oyunda Devlet-i Ali Osmaniye’nin  buyurduğu üzere kuşları avlıyorsunuz. Hareket sensörleri yardımı ile telefonunuzu hareket ettirerek kuşun üzerine nişangahı çeviriyor ve VUR butonu ile kuşları avlıyorsunuz. Oyunun Lite versiyonu ücretsiz, ilk bölümü tamamladığınızda uygulama içerisinden satın alma metodu ile 3.99TL karşılığında full sürümünü de indirebilirsiniz. Oyun o kadar güzelki bu ücret bu oyun  için verilir. İsterseniz direkt olarak oyunun full versiyonunu da 5070 yazıp 2580’e göndererek satın alabilirsiniz.

Bu tür oyun incelemeleri yazarken daha önce de bahsettik. Oyunun güzelliği bir kenara bu oyunun bir Türk uygulama geliştirici tarafından geliştirilmiş olması çok önemli ve değerli. Tristit bunu hep yapıyor gayet de güzel yapıyor! Geliştiricilerin eline, beynine sağlık!

Bu tür güzel ve Türk geliştiriciler tarafından geliştirilmiş daha fazla oyun tanıtmak ümidi ile 🙂

Sağlıcakla kalın..

“Turkcell Uygulama Market’inde Müthiş Bir Oyun Daha : Son Yeni Çeri Kuş Avında” için bir yanıt

Helal olsun! Pek dışarıya açık bir şirket değil sanırım. Basında hiç görmedim bugüne kadar ancak Google’da her yerdeler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir