Kategoriler
Genel

iPad 2 Türkiye'de!

Android tabletler hakkında çok sıkça yazı yazmaya çalışıyoruz. Tablet kavramını hayatımıza sokan Apple’ı da her yazımızda anmadan geçmiyoruz :). Bu nedenle Apple ve iPad haberlerine de blogumuzda yer veriyoruz. Bir çok Türk tablet kullanıcısının ve Apple fanatiklerinin beklediği gün nihayet geldi. 29 Nisan (bugün)’den itibaren iPad 2 Türkiye’de satışa sunuldu.

Apple Türkiye dağıtcısı Bilkom tarafından ülkemize getirilen iPad 2, tüm Apple mağazalarında ve Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt ve Teknosa gibi zincir elektronik mağazalarında satışa sunuldu. Satış fiyatları da açıklanan iPad 2, ilk nesil iPad’ler ile paralel bir fiyata satışa sunuldu.

Son kullanıcı fiyatı ve sunduğu ekosistem ile bir çok avantajı olan iPad 2 talep görecek gibi duruyor. Ülkemizde yaklaşık 40-50K civarında ilk nesil iPad bulunuyor. Bakalım iPad 2 ne kadar bir satış adedine ulaşacak. Apple’ın bu rekabetçi fiyatı Android Tablet üreticilerini oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Eğer Android tablet fiyatları 500-700TL civarında olmazsa iPad 2 ile rekabet etmesi oldukça zor olacak gibi görünüyor. Aksi durumda Motorola’nın malesef Xoom ile yaşadığı kötü durumu diğer tablet üreticileri de yaşayabilir.

Sağlıcakla Kalın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir