Kategoriler
Genel

iPhone’a Özel Oyun Kumandası Moga Ace Power

moga-ace-power

Dokunmatik ekranlarda oynanan mobil oyunların yaygınlaşması gün geçtikçe devam ederken bir konsol oyuncusu olarak bazı oyunlarda dokunmatik ekranda keyif alamadığımı söyleyebilirim. Özellikle FPS oyunlarında tuşlara bastığını hissetmek benim için daha keyifli oluyor. Bu nedenle telefonlar için üretilen oyun aksesuarları ilgimi çok çekiyor.

Apple, iOS 7 işletim sistemi ile birlikte oyun kontrolcülerine destek sunmaya başlamıştı. Logitech ve MOGA işbirliği sonucu tasarlanan Moga Ace Power bu kontrolcüler arasında yer alacak bir ürüne benziyor. XBOX 360 kontrolcüsünü andıran üründe D-pad, aksiyon butonları, sağ ve sol analog kontroller, sağ ve sol tetikleyici butonları yer alıyor.

Gamepad’e iPhone modelleri yerleştirilip sabitlenebildiğinden telefonun düşmesi gibi bir endişe de kalmayacak. Üstelik bu kontrolcüde 1800mAh bataryaya sahip olması ve oyun oynarken iPhone’u şarj edebilmesi ya da oyun sırasında telefonun şarjından çok fazla tüketmemesi bekleniyor.

moga-ace-power-gamepad

 

Umarız Moga Ace Power ucuz, kullanışlı ve de full oyun desteği ile gelen bir kontrolcü olur 🙂 Bir de iOS ile birlikte Android desteği de sunarsa ayrı bir güzel olur 🙂

Benzerliği görmek adına XBOX 360 kontrolcüsü aşağıda.

xbox_360

Sağlıcakla kalın 🙂

“iPhone’a Özel Oyun Kumandası Moga Ace Power” için 2 yanıt

Oyun oynarken tuşlara basmanın zevki bi ayrıdır. Gerçekten çok iyi düşünülmüş. Özellikle şarj edebilme özelliği.Malum akıllı telefonlarda normal kullanıma bile şarj yetmezken ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir