Kategoriler
Genel

App Lock ile Uygulamalarınızı Şifreleyerek Meraklı Gözlerden Koruyun

AppLock Banner

Android cihazlarınızda (özellikle telefonlarınızda) Mesajlar, Resimler, Rehber gibi özel menülerinizi ya da indirdiğiniz bazı özel uygulamaları meraklı gözlerden uzak tutmak isteyebilirsiniz. Bu uygulamaların açılışta sizin belirleyeceğiniz şifrenin sorularak açılmasını istiyorsanız bunu App Lock Android uygulaması ile gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama ilk açılışta rakamlardan oluşan bir şifre belirlemenizi istiyor. Bir sonraki ekranda ise güvenlik sorusu ve cevabı giriyorsunuz. Daha sonra bu ayarları değiştirebileceğinizi hatırlatalım.

AppLock Güvenlik Şifresi

Bu adımlardan sonra uygulama açılıyor ve cihazınızda yüklü olan tüm uygulamalar listeleniyor. Uygulamaların karşısındaki scrolları sağa kaydırarak istediğiniz uygulamayı kilitleyebilir ya da alttaki Lock All seçeneği ile tüm uygulamaları kilitleyebilirsiniz. Kilitlemeden kastımız seçilen uygulamaların açılmak istendiğinde önce belirlediğiniz şifrenin sorulması.

Örnek olarak listeden Mesaj uygulamasını kilitliyoruz.

AppLock Uygulama Kilitle

Ardından ana ekrana dönerek Mesaj uygulamasını çalıştırıyoruz.

AppLock Kilitli Uygulama

Şifremizi giriyoruz. Şifreyi tam olarak girdiğiniz anda Tamam butonuna tıklamanıza gerek kalmadan şifre kabul ediliyor ve uygulama açılıyor. Diğer uygulamalarınız için de (Arama, Rehber, vs.) aynı işlemi yapabilirsiniz.

App Lock uygulamasını indirmek için:

Google Play Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock

QR Code:

QRCode

Sağlıcakla kalın 🙂

“App Lock ile Uygulamalarınızı Şifreleyerek Meraklı Gözlerden Koruyun” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir