Kategoriler
Genel

HiSuite ile Android Cihazlarda Rehber Yedekleme ve Geri Yükleme

Android cihazlarda rehberi yedeklemenin ve bu yedeği aynı veya farklı Android cihazlara aktarmanın birçok yolu var. Bu yazımızda daha önce Turkcell T20 İçin Hi Suite Android Smart Device Manager başlıklı yazımızda tanıttığımız HiSuite ile bu işlemi nasıl yapabileceğimizi inceleyeceğiz.

Cihazı bilgisayara bağlayıp HiSuite ile telefon bilgilerinize ulaştığınızda sol üstteki menüden Kişiler sekmesine tıklayın. Ardından yedeğinizi almak istediğiniz listeyi seçin. Biz örnek olarak Phone seçtik, böylece sadece telefon hafızasında olan kişileri görüntüleyip bunların yedeğini alacağız.

Tüm kayıtlar geldikten sonra liste üzerinde sağ tıklayarak Dışarı Aktar seçeneğine tıklıyoruz.

Bilgisayarımızdaki bir klasörü seçip Tamam‘a tıklıyoruz. Yedek bu klasöre alınacak.

Yedek alınan kayıtları klasörde görebiliyoruz.

Bu adımdan sonra yedekten dönmeyi test etmek için tüm kayıtları seçip siliyoruz. (Örnek olarak biz sadece son kayıt olan Zabıta’yı seçmedik. Bu şekilde yedekten döndüğünüzde silmediğiniz kayıtlar birden fazla kez kayıt edilmiş oldu, diğer kayıtlar ise bir kez.)

Şimdi sıra yedekteki kayıtları telefona aktarma. Bu sefer sağ tıklayıp Al seçeneğine tıklayın. Yedek klasörünüzü seçip OK butonuna tıklayın.

Rehberi yedeklemiş, yedekten telefona geri dönmüş olduk. Sağlıcakla kalın 🙂

“HiSuite ile Android Cihazlarda Rehber Yedekleme ve Geri Yükleme” için 14 yanıt

Ellerinize sağlık 1 seneden fazladır özellikle t20 ile ilgili yazılarınızı takip ediyorum. Yedekleme için Hi Suite yi sorunsuz kullanıyordum fakat şu gömülü uygulamalar ve güncellemeleri canıma tak etti ve tüm yedeklerimi (Hi Suite ile) alıp telefonuma (turkey general 2.3.7) rom yükledim. Sorun yeni romum hi suite’yi tanımıyor. Acaba hi suite nin backup dosyasını bir şekilde vcf ye veya başka bir formata dönüştürebilir miyim yoksa benim rehber sizlere ömür mü?

geri alma işlemini yaptıgım zaman hi suitede görünüyor ama telefonda görülmüyor:S:SS:S:S:S

root atmadan once hisuite ile yedek aldım fakat program sadece klasor olarak yedek aldı bende zip li olarak yedek alması gerekliğini bilmiyorum suan da da geri yukleme yapamiyorum bununla ilgili herhangi bir yazın veya cozumun var mı? blog ta aradım ama yoktu veya bulamadım.

Selamlar
benim telefonumda (P6) hi suite de uygulamasında tüm kişiler ” unknown” olarak görülüyor, yukarıdaki ilk resimdeki gibi görülmüyor. ayrıca kişi ekle + tıkladığımda isim tel vs bilgileri yazıp kaydet dediğimde komut hatası veriyor kaydetmiyor. Bilgisi olan var ve yardımcı olursanız sevinirim

huawey telfonum var hi suite ye yetekledim ve şifre verdim . daha sonra geri yüklemek için şifre sürekli yanlış diyor .bu şifre sorununu nasıl çözecem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir