Kategoriler
Genel

ŞARKILARDAN KOLAYCA ZİL SESİ YAPIN: RINGDROID

Zil sesleri ve şarkılar … Kimi şarkılar birden başlayıp birden biter,kimi şarkıların başlarında çok da hareketli olmayan ortalara doğru hareketlenen yerler vardır.Siz bu başlardaki müziği sevebilirsiniz ama bu zil sesi yapmanıza engel olur.Zil sesinde başlardaki yerleri kesmek profesyonel uygulamalarla gerçekleştirilir.Ama bu işi çok kolay ve pratik yapan bir uygulama var : RINGDROID !

Ringdroid ile şarkınızın, müziğinizin, istediğiniz yerden başlamasını ve istediğiniz yerde bitmesini sağlamak çok kolay .
Uygulama ilk açıldığında sizi bu ekran karşılıyor.Burdan zil sesi olarak ayarlamak istediğiniz müziği seçip düzenlemeleri yapabilirsiniz.Üstteki arama kutucuğundan şarkınızı kolayca bulabilirsiniz.

Record New tuşuna basarsanız ses kaydetme bölümü açılacaktır.Ordan Sesinizi kaydedip zil sesi yapabilirsiniz

ringdroid2

ringdroid1

Yandaki resimde gördüğünüz gibi üst taraftaki çubuktan tutup istediğiniz yerden başlamasını sağlayabilirsiniz.Alt taraftakinden de bitiş yerini.Eğer Ayrıntılı olarak başlangıç ve bitiş yerlerini ayarlamak istiyorsanız sağ alt tafaftaki merceklerle yakınlaşıp uzaklaşabilirsiniz.

Ayarladıktan sonra alttaki disket butonuna tıklayıp kaydedebilirsiniz.Eğer isterseniz yaptığınız zil sesini program üzerinden direk zil sesi,alarm melodisi,veya ayrı bir müzik olarak kaydedebilirsiniz.

Uygulamanın özellikleri bunlar…

Eğer beğendiyseniz burdan indirebilirsiniz:

https://market.android.com/details?id=com.ringdroid&rdid=com.ringdroid

Bu da telefonunuzdan direk indirmek için QR kodu:

rindroidqr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir