Kategoriler
Genel

Amazon Android Market’te Günün Ücretsiz Uygulaması : SwiftKey

Bildiğiniz gibi Amazon Android AppStore, her gün bir ücretli Android uygulamasını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Biz de hergün değil ama beğendiğimiz uygulamalar olduğu zaman sizinle bu uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Aslında ülkemize açık olmayan Amazon market’i nasıl kullanabileceğinizi daha önce bu yazımızda anlatmıştık. Bugün de daha önce sizlerle blog’ta paylaştığımız ve tanıttığımız SwiftKey uygulaması 3.99 $ yerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Henüz Türkçe dil desteği olmayan SwiftKey uygulamasını ücretsiz olarak indirdikten sonra ayarlarını aşağıdaki şekilde yapıyorsunuz :

Bu ilk ayar ekranında SwiftKey klavye uygulamasını kendinize göre ayarlıyorsunuz. Dil seçimi (maalesef  Türkçe henüz desteklenmiyor), klavye seçimi, yazım stiliniz ve akıllı bir klavye uygulaması olan SwiftKey’e yazdığınız text’leri Facebook, Gmail, Sms, Twitter gibi sık kullandığınız uygulamalardan öğrenmesini sağlayacak ayarları yapıyorsunuz. Bu ayarlar sonrası varsayılan olarak belirlediğiniz SwiftKey artık tüm metin yazılarınızda karşınıza çıkıyor. Örneğin sms yazmak için SMS menüsüne girdiğinizde artık SwiftKey klavyesi karşınıza çıkıyor :

SwiftKey ile ilgili detaylı bilgiye daha önceki inceleme yazımızdan ulaşabilirsiniz. Performans olarak gerçekten memnun kaldık bu uygulamadan. Türkçe dil desteği geldiği zaman eminiz ki çok daha performanslı olarak kullanılabilecek bir klavye uygulaması olacaktır.

Sağlıcakla Kalın…

“Amazon Android Market’te Günün Ücretsiz Uygulaması : SwiftKey” için 2 yanıt

Baran Bey,
Tarif ettiginiz yolu izleyerek uygulamayı yukleyip hesap açmayı başardım;uygulama da indirdim. Sorum su ; indirdiğimiz uygulamaları sd kartın icinde bir klasorde bulamıyorum ; uygulamayı sildiğimizde tekrar geri nasıl yükleyeceğiz. Apk dosyası olarak sd kartta bir yere atıyor mu? TSK iyi günler

Merhaba,
Malesef sildiginiz uygulama siliniyor 🙂 Ama Amazon da ozellikle gunun uygulaması ucretsiz, eger sildiyseni daha sonra yine ücretsiz olarak yukleyebiliyorsunuz. Bir kere aldiginiz uygulama sizin oluyor aynı cihaz ile tekrar ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir