Kategoriler
Genel

Amazon Market'ten Günün Ücretsiz Uygulaması : The Impossible Game! (İmkansız Oyun)

Bildiğiniz gibi Amazon Android App Store, her gün bir ücretli Android uygulamasını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Biz de hergün değil ama beğendiğimiz uygulamalar olduğu zaman sizinle bu uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Aslında ülkemizde kullanılamayan Amazon market’i nasıl kullanabileceğinizi daha önce bu yazımızda anlatmıştık. Bugün de 0.99$ olan The Impossible Game (İmkansız Oyun) uygulaması ücretsiz!

Öncelikle oyun adı gibi gerçekten imkansız bir oyun 🙂 Oyuna alışmanız için bayağı bir pratik yapmanız gerekiyor. Oyundaki temel hedefiniz önüne çıkan engelleri birer birer aşmak. Önünüze bir engel çıktığında ekrana bir kez dokunursanız turuncu küp zıplıyor. Engeller sürekli değişiyor ve oyunda en son kaldığını yere yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi bayrak koymazsanız her seferinde baştan başlamanız gerekiyor 🙂

Açıkcası ilk başta sinir bozucu, zor bir oyun gibi görünse de oynadıkça seveceğiniz ve vakit geçirebileceğiniz bir oyun. Ayrıca android menü tuşu ile oyunda hız, ekran kalitesi gibi ayarları da yapmak mümkün. Oyunu Amazon market web sitesinden de inceleyebilirsiniz.

Sağlıcakla Kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir